Vad är GeoQuiz?

Kan en tipspromenad bli roligare?

Vi tycker det. Dessutom hävdar vi att cykelturer, djurparker, festivaler, skolornas idrottsdagar, företagsevent och besök i naturskyddsområden kan bli mycket kuligare.

GeoQuiz är två saker

En gratis App för att deltaga i tipsrundor och ett  administrationssystem här på GeoQuiz.se för att skapa och övervaka tipsrundorna. Appen laddar du ner gratis från Appstore. Den är allt du behöver för att deltaga i GeoQuiz tipsrundor.

imacOm du vill göra egna tipsrundor

Du som brukar lägga tipsrundor har enormt mycket att vinna på att använda GeoQuiz. Du slipper gå runt och sätta upp frågorna. Du slipper sitta och rätta svaren. Du slipper plocka ner frågorna efter avslutad tävling. För att skapa egna tävlingar behöver du skaffa ett konto här hos oss. Det tar bara nån minut. Sen kan du börja sätta ut kartnålar och skriva frågor till dem.

skapakonto

Detta är bara början

Vi är inte färdiga på långa vägar. Vi fortsätter att utveckla GeoQuiz hela tiden. Håll ögonen öppna efter förbättringar och smarta funktioner!

Betygsätt oss

Du kan väl gå in på Appstore och ge Appen ditt betyg? Vi skulle uppskatta det enormt. Gilla oss på Facebook också, om du gillar oss;)